Agenda

31 maart 2017

Wick van der Vaart en Mirko Opdam

Leergang Waarderend Leidinggeven

Meer info

Tijdens onze praktische leerlang ‘Waarderend leidinggeven in de praktijk’ …

… ga je samen met je team op zoek gaan naar de succesfactoren en kwaliteiten die jouw team in staat stellen het verschil te maken;

… bevorder je een nieuwsgierige, open houding die ook andere teams aansteekt;

… ontwikkel je een manier van doen die bewezen effectief is;

… leer je je medewerkers waarderen voor wat zij doen en kun je genieten van wat er ontstaat wanneer jij ruimte geeft voor eigen initiatief.

 

Voor wie hebben wij de leergang ontwikkeld?

Wij hebben de leergang ontwikkeld voor teammanagers die op zoek zijn naar nieuwe invalshoeken om de teamprestaties te verbeteren. Dit kunnen zowel beginnende als zeer ervaren teammanagers zijn. Wij werken bij voorkeur met een groep van zes tot tien deelnemers die vanuit een mix van profit en non-profit, uitvoerende en stafafdelingen is samengesteld.

Jouw uitdaging als manager is sterk bepalend voor de invulling van het programma van deze opleiding.

Meer informatie

Interesse? Mail  Wick van der Vaart om een afspraak te maken voor een gesprek.

Je kunt op ieder moment instappen in het programma!


20 april 2017

Bert van Dijk

Gastcollege De Roos van Leary als interactiemodel

Meer info
De Roos van Leary, die ken je al – denk je. Maar is dat wel zo?
Bert van Dijk, oprichter van de Leary Academy benoemt de Roos van Leary uitdrukkelijk als interactiemodel, waarbij gedrag is als een relatievoorstel. Niet de zender, maar de ontvanger bepaalt wat het relatievoorstel is. Je bént dus niet helpend, je gedrag wordt als helpend ervaren – of niet.

De 8 relatievoorstellen uit het model zijn als krachtbronnen: ze gaan niet alleen over gedrag, maar ook over alles wat tot dat gedrag leidt, zoals gevoelens, gedachten, omgeving en zingeving. Daarmee wordt de Roos van Leary een model met onschatbare mogelijkheden om je interactie met anderen te verdiepen en versterken. En wordt het een waardevol model om te gebruiken als interventiekundige en A.I. Practitioner.

 Hoe kun je interveniëren vanuit de Kracht van Acht? In deze workshop leggen we een heldere relatie tussen de Roos van Leary en Interventiekunde en ervaar je de Kracht van Acht.

Bert van Dijk is oprichter van de Leary Academy en kan op beeldende wijze de oorsprong, context en implicaties van het model uitleggen.

Hanneke Laarakker is interventiekundige en gecertificeerd in het werken met de Roos. Beiden zijn dol op het werken met de Roos en willen je graag laten ervaren wat de waarde van het model is bij waarderend interveniëren. www.kr8v8.nl

Plaats: Instituut voor Interventiekunde, WG-plein 255, Amsterdam

Aanvang: 19 uur.