Instituut Voor Interventiekunde

Workshop interventiekunde – vanwege corona geannuleerd

Vanwege het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt deze bijeenkomst te annuleren. Heel erg jammer. Op 19 juni staat er weer een workshop interventiekunde gepland, waar je van harte welkom bent! We hopen je dan te ontmoeten. Mocht je dan niet kunnen, dan maken we graag een individuele afspraak. Veel sterkte en gezondheid toegewenst!

 

Wil jij je verdiepen in de interventiekundige theorie en praktijk? Weten met welke modellen en filosofieën we werken? Horen hoe oud-deelnemers en huidige deelnemers de opleiding ervaren? Wat ze ermee kunnen en doen?

Kom dan naar de workshop! Je maakt kennis met de docenten, (oud)deelnemers en het Instituut. Je kunt iets ervaren van wat je mee gaat maken als je je inschrijft voor de opleiding en al je vragen stellen.

De postmaster is een geaccrediteerde tweejarige opleiding. Je werkt aan je persoonlijke professionele ontwikkeling, maar werkt ook veel samen met medestudenten. Er komen klanten met echte casussen die je leert te bespreken en voorstellen te doen voor interventies. De groep is erg belangrijk en helpt je om samen te leren. Veel deelnemers zien elkaar nog regelmatig na afloop van de opleiding.

Tijden: 13.30 tot ongeveer 18.00 uur, inclusief borrel.

Locatie: Nieuwe Herengracht 49

Kosten: geen

Meld je aan