Instituut Voor Interventiekunde

Workshop Interventiekunde – vanwege corona geannuleerd

Vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt deze workshop te annuleren. Je bent van harte welkom op 24 april. Mocht je dan niet kunnen, dan maken we graag een individuele afspraak. We wensen je veel gezondheid toe!

 

Wil jij je verdiepen in de interventiekundige theorie en praktijk? Weten met welke modellen en filosofieën we werken? Horen hoe oud-deelnemers en huidige deelnemers de opleiding ervaren? Wat ze ermee kunnen en doen?

Kom dan naar deze workshop! Je maakt kennis met de docenten, (oud-)deelnemers en het Instituut. Je kunt iets ervaren van wat je mee gaat maken als je je inschrijft voor de opleiding en al je vragen stellen.

De postmaster is een geaccrediteerde tweejarige opleiding. Je werkt aan je persoonlijke professionele ontwikkeling, maar werkt ook veel samen met medestudenten. Er komen klanten met echte casussen die je leert te bespreken en voorstellen te doen voor interventies. De groep is erg belangrijk en helpt je om samen te leren. Veel deelnemers zien elkaar nog regelmatig na afloop van de opleiding.

Tijden: 14.00 tot ongeveer 18.00 uur, inclusief borrel.

Locatie: Nieuwe Herengracht 49, Amsterdam

Kosten: geen

Meld je aan