Instituut Voor Interventiekunde

Workshop AI en Scrum

Effectief werken met Scrum valt of staat bij een goede samenwerking en communicatie binnen teams en met de leiding van een organisatie. Betrokkenheid van alle stakeholders in het scrumproces is hierbij van groot belang. In deze workshop onderzoeken we samen met jou hoe we op een waarderende wijze kunnen reflecteren binnen het scrumproces, met als doel het bevorderen van leren en samenwerken binnen het team. We doorlopen samen met de deelnemers eerst een scrumsprint, begeleid door scrummaster Christaan Verwijs. Daarna onderzoeken we met een waarderende bril hoe het proces is verlopen. De reflectie zal door Maaike van der Velden worden begeleid.

 

We willen verder met jullie onderzoeken en van gedachten wisselen hoe Scrum en Appreciative Inquiry elkaar kunnen versterken. We horen dan ook graag ervaringen van anderen. Kortom, wil je meer leren over scrum, AI en de combinatie van de twee, dan hopen we je te zien op donderdag 3 december.

Voor deze workshop kun je je inschrijven via het inschrijfformulier. Deelname kost 25 euro (ex BTW).

Plek: Instituut voor Interventiekunde, WG-Plein 255 Amsterdam. De workshop wordt afgesloten met een borrel (bij de prijs inbegrepen).

Tijd: van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Meld je aan