Instituut Voor Interventiekunde

Workshop Storytelling

Dit najaar komen we met aanvullend aanbod op onze opleidingen AI (Appreciative Inquiry). Met workshops bieden we deelnemers en alumni van onze opleidingen de mogelijkheid om zich te verdiepen in specifieke thema’s.

Soms stellen we één van de principes van AI centraal, zoals het Poëtisch Principe. Soms stellen we een waarderende werkwijze centraal, zoals Strenght Based Lean Six Sigma. En soms zullen we een organisatie uitnodigen om te vertellen hoe AI in hun praktijk werkt.

We starten op 27 september 2019 met een workshop van een dag over storytelling, waarmee het poëtische principe van AI onder de loep genomen wordt.

Hélène Oostdijk en Wijnand van Oene van storytellingbureau InsideStory verzorgen een workshop waarin je kunt ervaren wat ‘op verhaal komen’ is en zij geven een kader voor het werken met verhalen in organisaties. Uiteraard maken we verbinding tussen de manier waarop zij werken en Apprecative Inquiry, zodat je de werking van verhalen beter begrijpt en na deelname aan deze workshop met meer diepgang  verhalen aan het werk kunt zetten.

Kosten: € 345,- (excl. 21% BTW, inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee en versnaperingen).

Locatie: Zyp25, Zijpendaalseweg 25 in Arnhem.

Tijden: van 9.30 tot 17.00 uur

Meld je aan