Instituut Voor Interventiekunde

workshop Zet je volgende stap

Speciaal voor jonge professionals is er nu een workshop: Zet je volgende stap.

Ben je hoog opgeleid en (bijna of al een tijdje) klaar met je studie? Heb je nog geen idee wat je volgende stap moet zijn? Of heb je wel een idee waar je heen wilt, maar weet je nog niet hoe je daar moet komen? Kom dan naar deze workshop!

Barbara: “Toen ik zelf afstudeerde als sociaal psycholoog, had ik geen idee hoe het verder moest na mijn studie. Ik was erg ambitieus om een eerste echte baan te vinden in mijn vakgebied, maar ik wist in eerste instantie niet waar ik moest beginnen. Dus begon ik maar ergens om iets te proberen. Ik organiseerde samen met een collega van mijn studie een workshop voor mensen zoals ik: bijna of pas afgestudeerd en bang voor het grote “zwarte gat” na het afstuderen. We noemden het het Werkvindfeestje. Dit was mijn eerste stap, en het was een succesvolle. Ik wist nu dat ik groepen wilde faciliteren door gebruik te maken van sociale processen. In 2013 begon ik aan de postmasteropleiding Interventiekunde bij het Instituut voor Interventiekunde. Deze opleiding biedt de theorie en praktijk van interventiekunde (advies, training en coaching). Na de start van deze opleiding ging het snel. Ik kreeg een baan aangeboden bij het Instituut voor Interventiekunde als interventiekundige. Dit is de baan in mijn vakgebied waar ik heel gelukkig in ben. Voor mij het ideale startpunt van een veelbelovende carrière. Nu wil ik graag iets doen voor mensen die, net als ik destijds, worstelen met keuzes, twijfels en het niet weten wat er gaat komen tijdens het vinden van een volgende baan. Misschien ben jij dat wel.  Ik wil jou in je kracht zetten en met je op onderzoek uit: wat zijn jouw successen uit het verleden en waar wil je nu naartoe? Ik geloof dat er in ieder mens veel talent schuilt. Het zou zonde zijn als dit verborgen blijft!”

Wat we gaan doen

We gaan gezamenlijk op onderzoek uit naar wat voor jou van absoluut belang is in werk, wat je succesverhalen uit het verleden zijn, wat je ideale toekomstbeeld is en hoe je daar een stapje dichterbij kunt komen. Na afloop van deze workshop kun je drie gerichte acties mee naar huis nemen. Er is ook volop mogelijkheid om anderen die in dezelfde fase als jij zitten te leren kennen en elkaar te helpen. Deelnemers vanuit elke studierichting zijn welkom!

 

Hoeveel kost het?

Betaling voor de workshop werkt volgens waardebepaling achteraf. Geef wat je kwijt kunt en hoeveel je deze workshop waard vond. Het geld kun je in een pot doen aan het eind van de workshop.

 

Wanneer?

  • Woensdag 29 april 13.30-17.00
  • Woensdag 20 mei 13.30-17.00
  • Woensdag 10 juni 13.30-17.00

 

Plek?ivi foto barbara1

WG-plein 255, Amsterdam

Geef je voor één van de drie workshops op via:

M:      barbara@instituutvoorinterventiekunde.nl

T:       06 10 777 803

Download de brochure

Meld je aan