Instituut Voor Interventiekunde

Zomerworkshop Interventiekunde – online

Wil jij je verdiepen in de interventiekundige theorie en praktijk? Weten met welke modellen en filosofieën we werken? Horen hoe oud-deelnemers en huidige deelnemers de opleiding ervaren? Wat ze ermee kunnen en doen?

Kom dan naar deze workshop! Je maakt kennis met de docenten, (oud-)deelnemers en het Instituut. Je kunt iets ervaren van wat je mee gaat maken als je je inschrijft voor de opleiding en al je vragen stellen.

De postmaster is een geaccrediteerde tweejarige opleiding. Je werkt aan je persoonlijke professionele ontwikkeling, maar werkt ook veel samen met medestudenten. Er komen klanten met echte casussen die je leert te bespreken en voorstellen te doen voor interventies. De groep is erg belangrijk en helpt je om samen te leren. Veel deelnemers zien elkaar nog regelmatig na afloop van de opleiding.

 

Vanwege de vereiste 1,5 meter afstand organiseren we deze workshop online. Onze ruimte aan de Nieuwe Herengracht 49 is niet ruim genoeg voor het aantal deelnemers en de afstand die we tot elkaar moeten nemen. En online is er des te meer plek.

Tijden: 14.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Locatie: Zoom. Je ontvangt voor aanvang een link per mail.

Kosten: geen

Meld je aan