Instituut Voor Interventiekunde

Chris Grijns

Wat biedt interventiekunde?
Van meningen naar feiten. Van chaos naar betekenis. Door vragen te stellen, gewoontes te onderzoeken en sterktes en zwaktes te wegen laat ik teams weer bloeien. Schijnbare tegenstellingen en ruis lossen op. Samen doelgericht aan de slag.

Wat voeg ik toe?
Je hoeft niet als een speer direct van A naar Beter. Laten we eerst de kracht van A verkennen. Wat heeft gemaakt dat we zover zijn gekomen? Wat is ons uitzicht? Samen lopen we verder door het landschap van willen, zeggen en doen. Op weg naar wat er toe doet: misschien… is dat Beter.

Hoe maak ik het verschil
Van mij mag je struikelend leren. En ontdekken hoe je leren kunt inburgeren in de organisatie. Leren op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en de wensen van het management. Dat geeft zicht op gezond samenwerken, teamontwikkeling, persoonlijk leiderschap en zelfsturing. Met mij neem je af en toe een adempauze, verbind je je aan bewust kiezen en ga je mindful aan het werk.

Chris Grijns is medisch socioloog, wijkverpleegkundige, en auteur van het boek Adempauze, mindful aan het werk, uitgeverij Ten Have 2007/2015