Instituut Voor Interventiekunde

Constance Vos

Het is mijn diepste overtuiging dat ieder mens vele talenten heeft, die je kunt ontwikkelen als je kansen ziet en daartoe uitgedaagd wordt. Dat is niet alleen voor jezelf pure winst, maar ook voor de organisatie waar je werkt. Daarom werk ik graag bij het Instituut voor Interventiekunde, want dat is precies wat we hier doen: mensen opleiden op een waarderende manier die met hun talenten en interventies de wereld een beetje beter maken.

Ik probeer mezelf ook steeds te ontwikkelen, door studie en ook door veel verschillende zaken aan  te pakken. Ik heb  dan ook een brede werkervaring,  als manager P&O en projectmanager in het bedrijfsleven en bij de overheid. En als ondernemer in de kunst– en cultuursector (www.borneoco.nl), waarbij ik, vanuit mijn liefde voor podiumkunsten, projecten realiseer met eigenzinnige kunstenaars in binnen- en buitenland. Als Eigen Kracht Coördinator (www.eigen-kracht.nl) organiseer ik bijeenkomsten waar Amsterdammers samen met hun netwerk een plan maken om hun probleem te tackelen en  weer de regie over hun eigen leven terug te pakken.

Sinds 2010 werk ik als zelfstandig, ST!R geregistreerd, coach. In mijn coaching praktijk (www.constancevos.nl) specialiseer ik me in Appreciative Coaching. Mijn klanten  vinden  mij  “een stevige gesprekspartner,  resultaatgericht en duidelijk, soms prikkelend en provocerend, maar altijd op een waarderende manier – en met humor”.

Ik ben universitair geschoold en heb verschillende postacademische management- en coaching opleidingen afgerond.

Voor het Instituut voor Interventiekunde werk ik als docent en zakelijk leider. Je kunt me bereiken op constance@instituutvoorinterventiekunde.nl