Instituut Voor Interventiekunde

Marieke Haaker

Wie is Marieke Haaker?

Ik kom uit een echte ondernemers-familie. Dat betekende aanpakken, wat je aan kunt pakken. Altijd oog voor de interne en externe klant. Zorgen voor een uitstekende en flexibele dienstverlening. En natuurlijk nooit klaar zijn. Met je werk en met verbeteren en groeien. Dat groeien is mijn passie geworden. Ik geloof in de kracht van mensen en in de kracht van in beweging zijn en blijven, van blijvend leren en jezelf ontwikkelen.

Mijn passie

Individuen, groepen en organisaties inzicht geven in hoe zij kunnen leren en ze vervolgens begeleiden in hun leerproces. Zodat ze het lef hebben om hun kwaliteiten in te zetten, en te genieten van het leerproces en de groei bij zichzelf en de ander. De werking van het brein bij het leren levert interessante invalshoeken en aanknopingspunten om deze groei en ontwikkeling te stimuleren.

Ik heb vanuit verschillende rollen aan groei en ontwikkeling bijgedragen. Als trainer, als coach, als beleidsmaker en als adviseur bij verschillende profit en non-profit organisaties.

In mijn begeleidende rol ben ik vooral scherp en analytisch. Met groepen ligt mijn specialiteit bij het motiveren en enthousiasmeren van mensen. Ik weet snel een veilige sfeer neer te zetten en ik vindt het geweldig om mensen te zien groeien. Kleine stapjes, grote stappen, het maakt eigenlijk niet uit. Elke stap prikkelt mij om verder te gaan met wat ik doe.