Avondcollege: De impact van opleiden/trainen als interventie

Welke impact heeft een leerinterventie? Of het nu een korte workshop is, een omvangrijk leiderschapstraject of een e-learningmodule, we willen dat onze leerinterventies iets in gang zetten en ertoe doen.

Vanuit Kessels & Smit werken we daarom al jaren met de methodiek van impactonderzoek. Met deze methodiek breng je in kaart of mensen het geleerde ook echt in praktijk brengen.

Een eerste en belangrijke stap bij deze vorm van onderzoek doen is het maken van een impactmap. Hiermee breng je in kaart welke impact je met het leertraject beoogt. Daarnaast geeft een impactmap aanknopingspunten voor het versterken van leerinterventies en de werkomgeving als geheel.

In dit avondcollege gaan wij dieper in op wat impactonderzoek is, hoe je een impactmap maakt en deze methodiek kunt benutten voor het effectiever maken van leerinterventies. Wij nodigen je van harte uit je eigen casus mee te nemen, zodat je op deze avond ook gelijk een impactmap kunt maken.

Ben je nu al nieuwsgierig? Je vindt hier meer informatie en ook podcasts over impactonderzoek.

Het avondcollege wordt verzorgd door Theo Visser en Josianne Savonije. Beiden zijn onderwijskundig adviseurs bij Kessels & Smit, The Learning Company, en doen naast ontwerp- en begeleidingswerk regelmatig impactonderzoek.

Informatie

  • Locatie: Utrecht
  • Datum: 03 november, 2022
  • Tijd: 19.30 - 21.30 uur
  • Trainer: Josianne Savonije, Theo Visser
Josianne SavonijeJosianne Savonije
Theo VisserTheo Visser