JE KAN WEER MEE OP HELDENTOCHT!

OOK DE WORKSHOP VAN ZATERDAG 8 JULI IS VOL. JE KUNT JE HELAAS  IET MEER AANMELDEN.
  • als je een volgende, nieuwe stap overweegt – professioneel of privé
  • als je een wens, droom of verlangen wilt onderzoeken en je je afvraagt hoe die te realiseren
  • als je wilt reflecteren op waar je nu bent of staat en waarheen te gaan
en
  • als je dat eens op een heel andere manier wilt doen dan gebruikelijk
of
  • als je openstaat voor zomaar een bijzondere ervaring
  • inspiratie op wilt doen
Dan is de Workshop Heldentocht iets voor jou! Anke Jansen De weg van The Hero’s Journey is een metafoor voor verandering en ontwikkeling. Net zoals men van de Camino de Santiago zegt dat deze een metafoor is voor de eigen levensweg. Zelf nog maar net terug van de Camino in tegendraadse richting, neemt Anke Jansen de deelnemers mee door een aantal fasen van de heldentocht, verbeeld door en aangevuld met symbolen en rituelen van de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

Over Anke Jansen

Anke Jansen is trainer, coach en acteur. Momenteel speelt ze in de Mantelzorgmonologen en geeft ze trainingen bij Vluchtelingenwerk. Anke Jansen heeft als trainingsacteur meegewerkt aan Management Development trajecten van het Instituut voor Interventiekunde. Anke Jansen heeft de heldentocht bij en onder de vleugels van het Instituut voor Interventiekunde nu meerdere malen begeleid. De deelnemers waren beide keren zo diep onder de indruk, dat we deze ervaring graag mogelijk maken voor meer helden.

Praktische informatie

Waar? Instituut voor Interventiekunde WG-plein 255 (AOC-gebouw voormalig Wilhelmina Gasthuis), Amsterdam Aanvang: 13:00 uur tot ca 16 uur. Zorg dat je gemakkelijk zittende kleding draagt.  

Informatie

  • Datum: 08 juli, 2017