Avondcollege: De waarde van welzijn op het werk

Organisaties waarin mensen zich prettig en tevreden voelen, presteren beter. Talloze onderzoeken over vitaliteit, bevlogenheid en geluk in organisaties laten dat zien. Tegelijkertijd speelt er in organisaties vaak van alles dat welzijn ondermijnt. Hoe krijg je het dan toch voor elkaar dat de meeste mensen in jouw organisatie fit en met plezier hun werk doen? Dat vraagstuk is de kern van het werk van Sabine Mur.

Sabine Mur, organisatiepsycholoog en mede-eigenaar van Instituut voor Interventiekunde. gaat in haar avondcollege dieper in op het organiseren van de condities voor welzijn. Samen met opdrachtgevers uit verschillende organisaties zoekt ze naar manieren om dat voor elkaar te krijgen. Dé beste aanpak bestaat niet. Volgens Sabine is team- en organisatieontwikkeling maatwerk.

Zij neemt je mee in een aantal afwegingen die je kunt maken bij een succesvol team- of organisatieontwikkeltraject. Aan het eind van het avondcollege heb je meer zicht op de praktische kant welzijn organiseren in jouw organisatie.

Je ontdekt wat welzijn in de context van organisaties betekent en hoe het samenhangt met betere prestaties. En je gaat aan de slag met een casus: hoe organiseer je meer welzijn in jouw werk, team of organisatie? Welke interventiekundige overwegingen kan je daarbij maken?

Meer over Sabine vind je hier.

Informatie

  • Locatie: Vrieslantlaan 6, Utrecht
  • Datum: 23 november, 2023
  • Tijd: 19.30 - 21.30 uur
  • Trainer: Sabine Mur
Sabine MurSabine Mur