Instituut Voor Interventiekunde

Sabine Mur

Hoe organiseer je het reilen en zeilen in een organisatie zo, dat mensen er effectief, vitaal en met plezier werken? En de organisatie als resultaat daarvan beter presteert? Hoe stimuleer je de positieve krachten in relaties, teams en organisaties?

Dat zijn vragen die mij mateloos interesseren. En waar ik samen met opdrachtgevers uit verschillende organisaties antwoorden zoek. Antwoorden die passen bij zijn/haar vraagstuk en situatie.

Mijn blik op organisaties, teams en mensen die er werken, is gevormd door denkkaders uit sociale-, organisatie- en positieve psychologie. Dat maakt dat ik, om te begrijpen waarom iets wel of juist niet goed functioneert, kijk naar het systeem, relaties en groepsdynamiek.

En ook dat mijn focus vaak ligt op onderzoeken wat je wél wilt. En hoe je de positieve elementen of krachten die er al wel zijn in je team of organisatie, kunt versterken. Mijn ervaring is dat dit een hoopvol perspectief, positieve energie en vertrouwen geeft.

In de afgelopen jaren werkte ik voor verschillende opleidings-en adviesbureaus onderzoeker, trainer, coach, teamcoach, procesbegeleider en adviseur. Nu combineer ik die rollen en ben ik een tijdelijke samenwerkingspartner die samen met jou en de mensen uit jouw organisatie doet wat nodig is om jullie ambities waar te maken.

Je kunt mij bereiken via sabine@instituutvoorinterventiekunde.nl, of bel me op 06 48500845.