Sabine Mur

Hoe organiseer je het reilen en zeilen in een organisatie zo, dat mensen er effectief, vitaal en met plezier werken? Die vraag raakt de kern van mijn werk als organisatiepsycholoog.

Samen met opdrachtgevers uit verschillende organisaties (vaak ziekenhuizen en andere aan zorg gerelateerde instellingen) zoek ik naar manieren om dat voor elkaar te krijgen.

Mijn blik op organisaties, teams en mensen die er werken, is gevormd door denkkaders uit sociale-, organisatie- en positieve psychologie. Dat maakt dat ik, om te begrijpen waarom iets wel of juist niet goed functioneert, kijk naar het systeem van de organisatie, organisatiestructuur, groepsdynamiek en relaties. Daarbij ligt mijn focus op onderzoeken wat je wél wilt. Het is mijn bedoeling de positieve elementen of krachten die al aanwezig zijn in te versterken.

In de afgelopen 15 jaar werkte ik voor verschillende opleidings- en adviesbureaus onderzoeker, trainer, coach, teamcoach, procesbegeleider en adviseur. Nu combineer ik die rollen en ben ik een tijdelijke samenwerkingspartner die samen met jou en de mensen uit jouw organisatie doet wat nodig is om samenwerking effectiever en leuker te maken.

Wil je een keer kennismaken of heb je een vraag?

Neem gerust contact op: sabine@instituutvoorinterventiekunde.nl of 06-48500845.