Instituut Voor Interventiekunde

Denkadviseren als interventie

Denkadviseren is door Edu Feltmann in 1984 geïntroduceerd als interventie: een volstrekt unieke aanpak. In zijn proefschrift en het later verschenen boek is daarover meer te lezen. Hier is zijn hoofdstuk te lezen.

Sinds zijn promotie leidt hij vanuit het IGOP jaarlijks mensen op in denkadviseren in het Leerproject Interventiekunde.

In deze bijeenkomst gaat Edu met de aanwezigen in gesprek over welke waarde een leergang in denkadviseren voor hen kan hebben. Dat gesprek met Edu geeft een ervaring met denkadviseren en gaat wat ons betreft leiden tot een maatwerkleergang in 2020 speciaal voor deelnemers uit het netwerk van het Instituut voor Interventiekunde. Een unieke kans!

Praktische informatie

Locatie: OBA, Oosterdokskade 143, Amsterdam

Prinsenzaal, 6e verdieping

Datum: 7 november 2019

Tijden: 18.30 – 21.30 uur

Edu Feltmann studeerde in de jaren ‘60 psychologie in Amsterdam en organisatiepsychologie in Utrecht. Hij promoveerde in 1984 in Tilburg, op een studie over “Adviseren bij Organiseren”. Hij heeft ruime ervaring als trainer in groepsdynamica, als begeleider van organisatie-ontwikkeling, als adviseur van directie- en management-teams, als opleider van adviseurs en trainers en als coach voor individuele directeuren, managers en anderen. Hij geeft workshops, colleges en inleidingen, over onderwerpen als: Organisatiefilosofie, Management Development, Management-taal,Innerlijke versus Culturele Beschaving, Waardig zijn versus Nuttig doen, Denkadviseren.  Als gastdocent treedt hij op bij het SIOO, en in de Masterclasses “Kritische Organisatiefilosofie” van de Universiteit voor Humanistiek.

Meld je aan