Barbara van Kesteren

Hoe mensen tot hun keuzes komen, en elkaar beïnvloeden in hun gedrag en communicatie fascineert mij. Ik heb dan ook mijn werk gemaakt van het veranderen van gedrag binnen organisaties via een waarderende benadering.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met het Instituut voor Interventiekunde als student van de Postmaster Interventiekunde in 2013. Hier heb ik geleerd om praktische interventies te ontwikkelen en toe te passen, om binnen organisaties een brug te slaan tussen wensen en realiteit. Ik had het geluk om dit direct toe te kunnen passen als één van de interventiekundigen binnen het team van het Instituut. Kort na de start van mijn postmasterstudie sloot ik mij hierbij aan.

Inmiddels ben ik één van de mede-eigenaren van het Instituut voor Interventiekunde. Ik werk als interventiekundig adviseur om samen met klanten te werken aan hun uitdagingen. Ook ben ik docent bij de opleidingen Appreciative Inquiry, en bij de postmaster Interventiekunde (post-WO geaccrediteerd).

Men typeert mij als analytisch, creatief en iemand die rust uitstraalt. Ik maak makkelijk contact en zet snel een veilige sfeer neer. Ik ben ervan overtuigd dat we elkaar nodig hebben om tot een betere wereld te komen. En probeer daar op mijn manier voor te zorgen, stapje voor stapje.

 

Publicaties van Barbara

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Waarom Kurt Lewin cruciaal is voor onze manier van werken

https://aipractitioner.com/product/young-practitioners-co-creating-appreciative-inquiry-future/